1. Haberler
  2. SPOR
  3. Süleyman Hurma: Genel kurul çok olumlu ve güzel bir havada geçti

Süleyman Hurma: Genel kurul çok olumlu ve güzel bir havada geçti

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nun çok olumlu ve güzel bir havada geçtiğini söyledi.

featured
0
Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu, 187 delegenin katılımıyla Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi.

Olağan mali genel kurulun ardından Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“GÜZEL BİR HAVADA GEÇTİ”

Genel kurul çok olumlu ve güzel bir havada geçti. Bu bizim adımıza ve futbol adına sevindirici. Hiçbir kırgınlık ve üzüntüye sebebiyet verecek bir davranış biçimi olmadı içerde. Bu hem bizim adımıza sevindirici hem de TFF’nin geçtiğimiz dönem iyi bir iş çıkardığının göstergesi. Umut ediyorum ki bu artarak devam eder.

“BİZİM ADIMIZA ÇOK ÖNEMLİ BİR ANLAŞMA”

Bizim adımıza çok önemli bir anlaşma. Umut ediyorum ki tekrar dünya sahnesine Farioli’den sonra başka bir hoca daha çıkartacağız. Transfer süreci ülkemizde çok fahiş sayılarla, bir vurgun düzeninde başlıyor. Ama biz geçmiş yıllardaki tecrübelerimizi de göz önünde bulundurarak kendimiz için, bizi üst sıralara taşıyacak takımı kuracağımızı biliyoruz. 18 ay sonra stadımız bitecek, belediye başkanımızın verdiği söz bu.

Kaynak: Ensonhaber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 22 Şubat 2026 akşam Haber Bülteni
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir