1. Haberler
  2. SON DAKİKA
  3. Tefecilik Şebekesine Büyük Darbe: 2 İlde 25 Tutuklama

Tefecilik Şebekesine Büyük Darbe: 2 İlde 25 Tutuklama

İki ilde düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 25 şüpheli, yasa dışı faizle haksız kazanç sağladıkları gerekçesiyle tutuklandı.

featured
0
Paylaş

Emniyet güçlerinin iki ayrı ilde eş zamanlı olarak düzenlediği “tefecilik” operasyonlarında, yasa dışı yollarla faizle para veren bir şebekeye büyük darbe vuruldu. Gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlar sonucunda 25 şüpheli gözaltına alınarak adli makamlarca tutuklandı.

Operasyonun Kapsamı ve Gelişmeler

Adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında, tefecilik faaliyetleriyle haksız kazanç sağlayan kişilere yönelik detaylı çalışmalar yapıldı. İki farklı şehirde gerçekleştirilen ve geniş çaplı olduğu belirtilen baskınlarda, yasadışı tefecilik eylemlerinde bulunduğu tespit edilen toplam 25 kişi yakalanarak adalete teslim edildi.

Yakalanan şüphelilerin emniyetteki sorgu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildiği ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Operasyonun, tefecilik suçlarıyla mücadelede önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 22 Şubat 2026 akşam Haber Bülteni
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir